VISSZAKÜLDÉSI ÉS VISSZATÉRÍTÉSI POLITIKA

Köszönjük a vásárlást. Reméljük, hogy elégedett a vásárlással. Ha azonban bármilyen okból kifolyólag nem teljesen elégedett a vásárlással, visszaküldheti nekünk. A visszaküldési politikánkkal kapcsolatos további információkért kérjük, tekintse meg az alábbiakat.

VISSZAKÜLDÉSEK

Ahhoz, hogy visszatérítésre jogosult legyen, a terméket a vásárlástól számított 14 naptári napon belül vissza kell küldenie. A terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogyan átvette, és semmilyen módon nem szabad megsérülnie. 

VISSZAKÜLDÉSI FOLYAMAT

A termék visszaküldéséhez kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, hogy megkapja a visszaküldési címet. Miután megkapta a címet, helyezze a terméket biztonságosan az eredeti csomagolásába, és [mellékelje a vásárlást igazoló bizonylatot].

A visszaküldés bizonyos esetekben ingyenes. Ha visszaküld egy terméket, és a visszaküldés oka nem az hotwinet.com hibája, a visszaküldés költsége levonásra kerül a visszatérítésből.

VISSZATÉRÍTÉSEK

Miután megkapta a visszaküldött terméket és megvizsgálta annak állapotát, feldolgozzuk a visszaküldést vagy cserét. Kérjük, a termék kézhezvételétől számítva legalább 14 napot hagyjon a visszaküldés vagy csere feldolgozására. A visszatérítés a hitelkártyatársaságtól függően 1-2 számlázási ciklust vehet igénybe, mire megjelenik a hitelkártya-kivonaton. E-mailben értesítjük Önt, ha a visszaküldést feldolgoztuk. 

KIVÉTELEK

A következő termékek nem küldhetők vissza és nem cserélhetők ki:

romlandó termékek

bensőségesek

ajándékkártyák

egyedi elemek

digitális termékek

Hibás vagy sérült termékek esetén kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeken a visszatérítés vagy csere ügyében.

KÉRDÉSEK

Ha bármilyen kérdése van a visszaküldési politikánkkal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az Ügyfélszolgálati Központunkban