ADATVÉDELMI POLITIKA

Ez az hotwinet(„Társaság”, „mi”, „minket” vagy „miénk”) adatvédelmi tájékoztatója leírja, hogyan és miért gyűjthetjük, tárolhatjuk, használhatjuk és/vagy oszthatjuk meg („feldolgozhatjuk”) az Ön adatait, amikor Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat („Szolgáltatások”), például amikor: 

Látogasson el weboldalunkra a com címen, vagy bármely olyan weboldalunkra, amely erre az adatvédelmi nyilatkozatra hivatkozik

Kapcsolódjon hozzánk más kapcsolódó módon - beleértve az értékesítést, marketinget vagy rendezvényeket is

KÉRDÉSEK VAGY AGGÁLYOK?

Ennek az adatvédelmi tájékoztatónak az elolvasása segít Önnek abban, hogy megértse adatvédelmi jogait és választási lehetőségeit. Ha nem ért egyet irányelveinkkel és gyakorlatainkkal, kérjük, ne használja Szolgáltatásainkat.

Ez az összefoglaló az adatvédelmi nyilatkozatunk legfontosabb pontjait tartalmazza, de további részleteket bármelyik témakörről megtudhat az alábbi tartalomjegyzék segítségével, hogy megtalálja a keresett részt.

MILYEN SZEMÉLYES ADATOKAT DOLGOZUNK FEL?

Amikor Ön meglátogatja, használja vagy navigál a Szolgáltatásainkat, személyes adatokat dolgozhatunk fel, attól függően, hogy Ön hogyan lép kapcsolatba az hotwinet-vel és a Szolgáltatásokkal, milyen döntéseket hoz, és milyen termékeket és funkciókat használ.

KEZELÜNK-E ÉRZÉKENY SZEMÉLYES ADATOKAT?

Szükség esetén az Ön beleegyezésével vagy az alkalmazandó jog által egyébként megengedett módon kezelhetünk érzékeny személyes adatokat.

KAP-E BÁRMILYEN INFORMÁCIÓT HARMADIK FELEKTŐL?

Információkat kaphatunk nyilvános adatbázisokból, marketingpartnerektől, közösségi média platformokról és más külső forrásokból.

HOGYAN DOLGOZZA FEL AZ ADATAIMAT?

Az Ön adatait a Szolgáltatásaink nyújtása, javítása és kezelése, az Önnel való kommunikáció, a biztonság és a csalás megelőzése, valamint a jogszabályoknak való megfelelés érdekében dolgozzuk fel. Az Ön hozzájárulásával az Ön adatait más célokra is feldolgozhatjuk. Az Ön adatait csak akkor dolgozzuk fel, ha erre érvényes jogi okunk van.

MILYEN HELYZETEKBEN ÉS MILYEN TÍPUSÚ FELEKKEL OSZTUNK MEG SZEMÉLYES ADATOKAT?

Bizonyos helyzetekben és a harmadik felek meghatározott kategóriáival is megoszthatjuk az információkat.

HOGYAN TARTJUK BIZTONSÁGBAN AZ ÖN ADATAIT?

Szervezeti és technikai folyamatokat és eljárásokat alkalmazunk az Ön személyes adatainak védelme érdekében. Azonban semmilyen internetes elektronikus adatátvitel vagy információtárolási technológia nem garantálhatja a 100%-os biztonságot, így nem tudjuk megígérni vagy garantálni, hogy hackerek vagy más illetéktelen harmadik felek nem lesznek képesek legyőzni a biztonságunkat, és nem tudják illetéktelenül összegyűjteni, elérni, ellopni vagy módosítani az Ön adatait.

MILYEN JOGAI VANNAK?

Önnek joga van a Szolgáltatás által tárolt személyes adatokhoz való hozzáféréshez, azok helyesbítéséhez és törléséhez.

HOGYAN GYAKOROLHATOM JOGAIMAT?

Jogait legegyszerűbben úgy gyakorolhatja, ha kapcsolatba lép velünk. Minden kérést az alkalmazandó adatvédelmi törvényekkel összhangban mérlegelünk és teljesítünk.