SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ

Célunk, hogy a legjobb szállítási lehetőségeket kínáljuk Önnek, függetlenül attól, hogy hol él. Naponta több száz ügyfélnek szállítunk a világ minden tájára, és arra törekszünk, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtsuk Önnek. 

Világszerte különböző művészekkel és gyártókkal dolgozunk együtt. Ez az oka az alábbi szállítási határidőknek. Ne feledje, hogy ez az oka annak is, hogy ilyen elképesztő árakat tudunk kínálni termékeinkre.

Szállító fuvarozó: 4PX、YunExpress、Wanb Express、UBI

A megrendelések feldolgozása a fizetés elfogadásakor történik.

Ország Átlagos idő (munkanapok)
Magyarország  14-18

 

 

SZÁLLÍTÁS & KEZELÉS

A zsúfolt különleges alkalmak miatt, beleértve (de nem kizárólagosan) a Valentin-napot, a Nőnapot, az Anyák Napját, az Apák Napját, a Függetlenség Napját, a Halloweent és a Karácsonyt, a Becsült Érkezési Idő (ETA) néhány nappal meghosszabbodhat.

TESSÉK MEGJEGYEZNI:

A fenti időkeret csak a fenti országokba normál szállítási móddal történő megrendelésekre vonatkozik. 

A katonai régiókba történő szállítás jelenleg korlátozott. Nagyon sajnáljuk a kellemetlenségeket.

A megrendeléseink többségét a fenti időkereten belül feldolgozzuk és kiszállítjuk. A fenti időtartam azonban csak hozzávetőleges, és egyedi esetekben ettől eltérhet. Egyes tételek/rendelések hosszabb kiszállítási és/vagy szállítási időt igényelhetnek.

Nemzetközi megrendelések: További napokat vehet igénybe, ha a megrendeléseket át kell vinni a vámon. Nincs befolyásunk a vámeljárásra, és elnézést kérünk az ebből eredő szállítási késedelmek miatti kellemetlenségekért.

Amikor a rendelés készen áll a szállításra, egy nyomon követési linket küldünk az Ön e-mail címére, hogy Ön nyomon követhesse a csomagot egészen hazáig.

SZÁLLÍTÁSI DÍJ

Ingyenes szállítás 28,000Ft feletti megrendelések esetén

Feldolgozási idő: 3-7 nap 

MEGRENDELÉS KÖVETÉSE 

Kapni fog egy visszaigazoló e-mailt egy nyomon követési linkkel, így egészen hazáig követheti a rendelését! Kérjük, várjon 5-7 napot, amíg a fuvarozó beolvassa a csomagot a rendszerébe.

Ha megpróbálja nyomon követni a csomagját, és nincs elérhető információ, az csak azt jelenti, hogy a szállító még nem dolgozta fel a csomagját. Amikor a csomagot beolvassák a rendszerbe, a nyomon követési események megjelennek a nyomon követési oldalon.

Ha a várható érkezési dátumot meghaladja, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, és mi elintézzük ezt az Ön számára.

HELYTELEN CÍM 

Győződjön meg róla, hogy a helyes címet adja meg a pénztárnál, mert nem vagyunk felelősek azért, ha a megrendelését rossz címre szállítják.

Ha a megrendelés raktárunk elhagyása után felveszi a kapcsolatot az utolsó mérföldes fuvarozóval, és megkéri őket, hogy továbbítsák vagy irányítsák át a csomagját, nem vállalunk felelősséget, ha a csomag elveszik, ellopják vagy megsérül.

Az ügyfélszolgálat #1 prioritásunk, és mindent megteszünk, hogy gondoskodjunk Önről. Köszönjük, hogy a hotwinet-t választotta, és ha bármilyen kérdése van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a service@hotwinet.com címen.