SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Ezt a weboldalt/alkalmazást a hotwinet csapat üzemelteti. A weboldalon/alkalmazásban a "mi", "minket" és "miénk" kifejezések az hotwinet csapatra utalnak. Hotwinet ezt a weboldalt/alkalmazást, beleértve az ezen az oldalon elérhető összes információt, eszközt és szolgáltatást, Önnek, a felhasználónak kínálja, feltéve, hogy Ön elfogadja az itt meghatározott valamennyi feltételt, feltételt, irányelvet és közleményt.

Azzal, hogy meglátogatja oldalunkat és/vagy vásárol tőlünk valamit, Ön részt vesz a „Szolgáltatásunkban”, és elfogadja, hogy az alábbi feltételek („SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK”, „Feltételek”), beleértve az itt hivatkozott és/vagy hiperlinkkel elérhető további feltételeket és irányelveket. Ezek a FELTÉTELEK ÉS KIKÖTÉSEK az oldal minden felhasználójára vonatkoznak, beleértve, de nem kizárólagosan azokat a felhasználókat, akik böngészők, eladók, vásárlók, kereskedők és/vagy tartalomszolgáltatók.

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket a SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK, mielőtt belépne weboldalunkra/alkalmazásunkra vagy használná azt. Az oldal bármely részéhez való hozzáféréssel vagy annak használatával Ön elfogadja, hogy a jelen SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK kötelező érvényűek. Ha nem ért egyet a jelen megállapodás valamennyi feltételével, akkor nem léphet be a weboldalra/alkalmazásba, és nem veheti igénybe a szolgáltatásokat. Amennyiben a jelen SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ajánlatnak minősülnek, az elfogadás kifejezetten a jelen SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK-re korlátozódik.

A jelenlegi áruházhoz hozzáadott új funkciók vagy eszközök szintén a SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK hatálya alá tartoznak. A SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK legfrissebb változatát bármikor megtekintheti ezen az oldalon. Fenntartjuk a jogot, hogy a jelen SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK bármely részét frissítsük, módosítsuk vagy helyettesítsük a weboldalunkon/alkalmazásunkon történő frissítések és/vagy módosítások közzétételével. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze ezt az oldalt a változások miatt. A weboldal/alkalmazás további használata vagy az ahhoz való hozzáférés a módosítások közzétételét követően a módosítások elfogadásának minősül.

1.SZAKASZ - ONLINE ÁRUHÁZI FELTÉTELEK

A jelen SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK elfogadásával Ön nem használhatja termékeinket semmilyen illegális vagy jogosulatlan célra, és a Szolgáltatás használata során nem sértheti meg az Ön joghatósága alá tartozó törvényeket (beleértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogi törvényeket).Ön nem továbbíthat férgeket, vírusokat vagy bármilyen romboló jellegű kódot.A Feltételek bármelyikének megszegése vagy megsértése a Szolgáltatások azonnali megszüntetését eredményezi.

2.SZAKASZ - ÁLTALÁNOS KIKÖTÉSEK

Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor, bármilyen okból megtagadjuk a szolgáltatást bárkitől.

Ön tudomásul veszi, hogy az Ön tartalma (a hitelkártyaadatokat nem beleértve) titkosítatlanul kerülhet átvitelre, és (a) különböző hálózatokon keresztül történő átvitellel, valamint (b) a csatlakozó hálózatok vagy eszközök műszaki követelményeinek való megfelelés és az azokhoz való alkalmazkodás érdekében történő módosításokkal járhat. A hitelkártyaadatok mindig titkosítva vannak a hálózaton keresztüli átvitel során.

A jelen megállapodásban használt címszavak csak a könnyebbség kedvéért szerepelnek, és nem korlátozzák vagy más módon befolyásolják a jelen Feltételeket.

Ön vállalja, hogy nem reprodukálja, megduplázza, másolja, eladja, továbbértékesíti vagy hasznosítja a Szolgáltatás bármely részét, a Szolgáltatás használatát, vagy a Szolgáltatáshoz való hozzáférést, illetve a weboldalon/alkalmazáson, amelyen keresztül a szolgáltatást nyújtjuk, lévő bármely kapcsolatot kifejezett írásbeli engedélyünk nélkül.

3.SZAKASZ - AZ INFORMÁCIÓK PONTOSSÁGA, TELJESSÉGE ÉS IDŐSZERŰSÉGE

Nem vállalunk felelősséget azért, ha az ezen az oldalon elérhetővé tett információk nem pontosak, nem teljesek vagy nem aktuálisak. Az ezen az oldalon található anyagok csak általános tájékoztatásul szolgálnak, és nem szabad rájuk támaszkodni, vagy azokat kizárólagos alapként használni döntések meghozatalához anélkül, hogy elsődleges, pontosabb, teljesebb vagy időszerűbb információforrásokkal konzultálnánk. Az ezen az oldalon található anyagokra való hagyatkozás az Ön saját felelősségére történik.

Ez az oldal tartalmazhat bizonyos történelmi információkat. A történelmi információk szükségszerűen nem aktuálisak, és csak tájékoztatásul szolgálnak. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk az oldal tartalmát, de nem vagyunk kötelesek frissíteni az oldalunkon található információkat. Ön elfogadja, hogy az Ön felelőssége, hogy figyelemmel kísérje az oldalunkon bekövetkező változásokat.

4.SZAKASZ - A SZOLGÁLTATÁS ÉS AZ ÁRAK MÓDOSÍTÁSA

A termékeink árai előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Fenntartjuk a jogot, hogy a Szolgáltatást (vagy annak bármely részét vagy tartalmát) bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsuk vagy megszüntessük.

Nem vagyunk felelősek Önnel vagy harmadik féllel szemben a Szolgáltatás bármilyen módosításáért, árváltozásáért, felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért.

5.SZAKASZ - TERMÉKEK VAGY SZOLGÁLTATÁSOK (adott esetben)

Bizonyos termékek vagy szolgáltatások kizárólag online, a weboldalon/alkalmazáson keresztül érhetők el. Ezekből a termékekből vagy szolgáltatásokból korlátozott mennyiség állhat rendelkezésre, és csak a Visszaküldési Politikánknak megfelelően lehet visszaküldeni vagy kicserélni őket.

Minden erőfeszítést megtettünk annak érdekében, hogy a lehető legpontosabban jelenítsük meg a boltban megjelenő termékeink színeit és képeit. Nem tudjuk garantálni, hogy a számítógép monitorja bármely színt pontosan jelenít meg.

Fenntartjuk a jogot, de nem vagyunk kötelesek korlátozni termékeink vagy Szolgáltatásaink értékesítését bármely személyre, földrajzi régióra vagy joghatóságra. Ezt a jogot eseti alapon gyakorolhatjuk. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk az általunk kínált termékek vagy szolgáltatások mennyiségét. A termékleírások és a termékárak bármikor, előzetes értesítés nélkül, saját belátásunk szerint változhatnak. Fenntartjuk a jogot, hogy bármely terméket bármikor megszüntessük. Bármilyen termékre vagy szolgáltatásra vonatkozó ajánlat ezen az oldalon érvénytelen, ahol ez tilos.

Nem garantáljuk, hogy az Ön által megvásárolt vagy megszerzett termékek, szolgáltatások, információk vagy egyéb anyagok minősége megfelel az Ön elvárásainak, vagy hogy a Szolgáltatásban található hibák kijavításra kerülnek.

6.SZAKASZ - A SZÁMLÁZÁSI ÉS SZÁMLAINFORMÁCIÓK PONTOSSÁGA

Fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsuk az Ön által leadott megrendeléseket. Saját belátásunk szerint korlátozhatjuk vagy törölhetjük a személyenként, háztartásonként vagy rendelésenként vásárolt mennyiségeket. Ezek a korlátozások magukban foglalhatják az azonos ügyfélszámla, azonos hitelkártya és/vagy azonos számlázási és/vagy szállítási címet használó megrendeléseket. Abban az esetben, ha módosítunk vagy törlünk egy megrendelést, megkísérelhetjük értesíteni Önt a megrendeléskor megadott e-mail címen és/vagy számlázási címen/telefonszámon. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk vagy megtiltsuk azokat a megrendeléseket, amelyek megítélésünk szerint kereskedők, viszonteladók vagy forgalmazók által leadottnak tűnnek.

Ön vállalja, hogy az áruházunkban történő minden vásárláshoz aktuális, teljes és pontos vásárlási és számlaadatokat ad meg. Ön beleegyezik, hogy haladéktalanul frissíti fiókját és egyéb adatait, beleértve az e-mail címét, valamint a hitelkártya számát és lejárati dátumát, hogy szükség esetén teljesíteni tudjuk tranzakcióit és kapcsolatba tudjunk lépni Önnel.

További részletekért kérjük, tekintse meg a Visszatérési Politikánkat.

7.SZKASZ - OPCIONÁLIS ESZKÖZÖK

Lehet, hogy hozzáférést biztosítunk Önnek olyan harmadik féltől származó eszközökhöz, amelyek felett nem rendelkezünk sem ellenőrzéssel, sem ellenőrzéssel, sem beleszólással.

Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy az ilyen eszközökhöz való hozzáférést „jelen állapotban” és „rendelkezésre álló állapotban” biztosítjuk, mindenféle garanciák, nyilatkozatok vagy feltételek nélkül, és mindenféle jóváhagyás nélkül. Nem vállalunk semmilyen felelősséget a harmadik féltől származó opcionális eszközök használatából eredő vagy ahhoz kapcsolódóan.

A webhelyen keresztül kínált opcionális eszközök Ön által történő használata teljes mértékben az Ön saját kockázatára és belátása szerint történik, és Önnek meg kell győződnie arról, hogy ismeri és elfogadja az adott harmadik fél szolgáltató(k) által biztosított eszközök feltételeit.

A jövőben új szolgáltatásokat és/vagy funkciókat is kínálhatunk a weboldalon/alkalmazáson keresztül (beleértve új eszközök és erőforrások megjelenését). Az ilyen új funkciók és/vagy szolgáltatások szintén a jelen SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK hatálya alá tartoznak.

8.SZAKASZ - HARMADIK FÉL LINKJEI

A Szolgáltatásunkon keresztül elérhető egyes tartalmak, termékek és szolgáltatások tartalmazhatnak harmadik féltől származó anyagokat.

Az ezen az oldalon található harmadik féltől származó linkek olyan harmadik fél weboldalaira irányíthatják Önt, amelyek nem állnak kapcsolatban velünk. Nem vagyunk felelősek a tartalom vagy a pontosság vizsgálatáért vagy értékeléséért, és nem vállalunk garanciát és felelősséget harmadik felek anyagaiért vagy weboldalaiért, illetve harmadik felek bármely más anyagáért, termékéért vagy szolgáltatásáért.

Nem vállalunk felelősséget az áruk, szolgáltatások, erőforrások, tartalmak vagy bármely más, harmadik fél webhelyeivel kapcsolatos tranzakciók vásárlásával vagy használatával kapcsolatos károkért vagy sérülésekért. Kérjük, alaposan tekintse át a harmadik fél irányelveit és gyakorlatát, és győződjön meg arról, hogy megértette azokat, mielőtt bármilyen tranzakcióba bocsátkozna. A harmadik fél termékeivel kapcsolatos panaszokat, igényeket, aggályokat vagy kérdéseket a harmadik félhez kell intézni.

9.SZAKASZ - FELHASZNÁLÓI MEGJEGYZÉSEK, VISSZAJELZÉSEK ÉS EGYÉB BEADVÁNYOK

Ha Ön kérésünkre bizonyos konkrét beadványokat küld (például versenybeadványokat), vagy kérésünk nélkül kreatív ötleteket, javaslatokat, pályázatok, terveket vagy egyéb anyagokat küld, akár online, e-mailben, postai úton vagy más módon (együttesen "hozzászólások"), Ön elfogadja, hogy bármikor, korlátozás nélkül szerkeszthetjük, másolhatjuk, közzétehetjük, terjeszthetjük, lefordíthatjuk és bármilyen más módon felhasználhatjuk bármely médiumban az Ön által hozzánk továbbított hozzászólásokat. Nem vagyunk és nem leszünk kötelesek (1) semmilyen megjegyzést bizalmasan kezelni; (2) bármilyen megjegyzésért kártérítést fizetni; vagy (3) bármilyen megjegyzésre válaszolni.

Megtehetjük, de nem vagyunk kötelesek ellenőrizni, szerkeszteni vagy eltávolítani azokat a tartalmakat, amelyeket saját belátásunk szerint jogellenesnek, sértőnek, fenyegetőnek, rágalmazónak, becsületsértőnek, pornográfnak, obszcénnek vagy más módon kifogásolhatónak tartunk, vagy amelyek sértik bármelyik fél szellemi tulajdonát vagy ezeket a SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET.

Ön vállalja, hogy megjegyzései nem sértik harmadik felek jogait, beleértve a szerzői jogot, védjegyet, magánéletet, személyiségi vagy egyéb személyes vagy tulajdonjogot. Ön vállalja továbbá, hogy az Ön hozzászólásai nem tartalmaznak becsületsértő vagy más módon jogellenes, sértő vagy obszcén anyagokat, illetve nem tartalmaznak olyan számítógépes vírust vagy más rosszindulatú programot, amely bármilyen módon befolyásolhatja a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó weboldal/alkalmazás működését. Nem használhat hamis e-mail címet, nem adhatja ki magát másnak, mint önmaga, és nem vezethet félre minket vagy harmadik feleket a hozzászólások eredetét illetően. Ön egyedül felelős az Ön által tett megjegyzésekért és azok pontosságáért. Nem vállalunk felelősséget és nem vállalunk felelősséget az Ön vagy bármely harmadik fél által közzétett megjegyzésekért.

10.SZAKASZ - SZEMÉLYES INFORMÁCIÓ

A személyes adatoknak az áruházon keresztül történő megadása az Adatvédelmi Politikánk hatálya alá tartozik.

11.SZAKASZ - HIBÁK, PONTATLANSÁGOK ÉS KIHAGYÁSOK

Esetenként előfordulhat, hogy a weboldalunkon vagy a Szolgáltatásban olyan információk szerepelnek, amelyek tipográfiai hibákat, pontatlanságokat vagy hiányosságokat tartalmaznak, amelyek a termékleírásokkal, árképzéssel, promóciókkal, ajánlatokkal, a termékek szállítási díjaival, szállítási időkkel és elérhetőséggel kapcsolatosak. Fenntartjuk a jogot a hibák, pontatlanságok vagy kihagyások kijavítására, az információk módosítására vagy frissítésére, illetve a megrendelések törlésére, amennyiben a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon/alkalmazásban szereplő bármely információ pontatlan, bármikor, előzetes értesítés nélkül (beleértve azt is, hogy Ön már leadta a megrendelését).

Nem vállalunk kötelezettséget a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon/alkalmazásban található információk frissítésére, módosítására vagy pontosítására, beleértve, de nem kizárólagosan, az árképzési információkat, kivéve, ha azt a törvény előírja. A Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon/alkalmazásban alkalmazott frissítési vagy frissítési dátum nem jelentheti azt, hogy a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon/alkalmazásban található összes információ módosításra vagy frissítésre került.

12.SZAKASZ - TILTOTT FELHASZNÁLÁSOK

A SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKBEN meghatározott egyéb tilalmakon túlmenően tilos a webhelyet vagy annak tartalmát használni: (a) bármilyen jogellenes célra; (b) arra, hogy másokat jogellenes cselekmények végrehajtására vagy azokban való részvételre szólítson fel; (c) arra, hogy nemzetközi vagy magyarországi előírásokat, szabályokat, törvényeket vagy helyi rendeleteket sértsen; (d) arra, hogy a mi vagy mások szellemi tulajdonjogait vagy szellemi tulajdonjogait megsértse, vagy azokkal ellentétesen járjon el; (e) zaklatás, visszaélés, sértegetés, bántalmazás, rágalmazás, becsmérlés, lejáratás, megfélemlítés vagy nemi, szexuális irányultság, vallás, etnikai hovatartozás, faj, életkor, nemzeti származás vagy fogyatékosság alapján történő megkülönböztetés; (f) hamis vagy félrevezető információk benyújtása; (g) vírusok vagy más típusú rosszindulatú kódok feltöltése vagy továbbítása, amelyek a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó weboldal/alkalmazás, más weboldalak vagy az internet működését vagy működését befolyásoló módon kerülnek vagy kerülhetnek felhasználásra; (h) mások személyes adatainak gyűjtése vagy nyomon követése; (i) spam, adathalászat, pretextus, pókháló, kúszás vagy kaparás; (j) bármilyen obszcén vagy erkölcstelen céllal; vagy (k) a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó weboldal/alkalmazás, más weboldal vagy az internet biztonsági funkcióinak megzavarása vagy megkerülése. Fenntartjuk a jogot, hogy a tiltott felhasználási módok bármelyikének megsértése esetén megszüntessük a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó weboldal/alkalmazás használatát.

13.SZAKASZ - A SZAVATOSSÁG KIZÁRÁSA; A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

Nem garantáljuk, nem képviseljük és nem garantáljuk, hogy szolgáltatásunk használata megszakításmentes, időszerű, biztonságos vagy hibamentes lesz.

Nem garantáljuk, hogy a szolgáltatás használatából származó eredmények pontosak vagy megbízhatóak lesznek.

Ön elfogadja, hogy időről időre eltávolíthatjuk a szolgáltatást határozatlan időre, vagy bármikor megszüntethetjük a szolgáltatást, anélkül, hogy erről Önt értesítenénk.

Ön kifejezetten elfogadja, hogy a szolgáltatás használata, illetve a szolgáltatás használatának ellehetetlenülése kizárólag az Ön kockázatára történik. A szolgáltatást és a szolgáltatáson keresztül Önnek átadott összes terméket és szolgáltatást (az általunk kifejezetten meghatározott kivételtől eltekintve) az Ön használatára „ahogy van” és „ahogy rendelkezésre áll”, mindenféle kifejezett vagy hallgatólagos képviselet, garancia vagy feltétel nélkül nyújtjuk, beleértve az eladhatóságra, az eladható minőségre, a meghatározott célra való alkalmasságra, a tartósságra, a jogcímre és a jogsértésmentességre vonatkozó minden hallgatólagos garanciát vagy feltételt.

Semmilyen esetben sem mi, az igazgatóink, tisztviselőink, alkalmazottaink, leányvállalataink, ügynökeink, vállalkozóink, gyakornokaink, beszállítóink, szolgáltatóink vagy licenszadóink nem vállalnak felelősséget semmilyen sérülésért, veszteségért, követelésért, vagy bármilyen közvetlen, közvetett, véletlenszerű, büntető jellegű, különleges vagy következményes kárért, beleértve, de nem kizárólagosan az elmaradt nyereséget, bevételkiesést, megtakarítás elvesztését, adatvesztést, pótlási költségeket vagy bármilyen hasonló kárt, akár szerződésen, akár jogellenes cselekményen (beleértve a hanyagságot is) alapul, szigorú felelősség vagy más okból, amelyek a szolgáltatás vagy a szolgáltatás segítségével beszerzett bármely termék használatából, vagy bármely más, a szolgáltatás vagy bármely termék használatával bármilyen módon összefüggő követelésből erednek, beleértve, de nem kizárólagosan, a tartalomban lévő hibákat vagy hiányosságokat, vagy bármilyen veszteséget vagy kárt, amely a szolgáltatás vagy a szolgáltatáson keresztül közzétett, továbbított vagy más módon elérhetővé tett tartalom (vagy termék) használatából ered, még akkor is, ha ezek lehetőségéről tájékoztatták. Mivel egyes államok vagy joghatóságok nem teszik lehetővé a következményes vagy véletlen károkért való felelősség kizárását vagy korlátozását, az ilyen államokban vagy joghatóságokban a felelősségünk a törvény által megengedett legnagyobb mértékben korlátozódik.

14.SZAKASZ - KÁRTÉRÍTÉS

Ön vállalja, hogy kártalanít, megvéd és kártalanít minket és anyavállalatunkat, leányvállalatainkat, társvállalatainkat, partnereinket, tisztviselőinket, igazgatóinkat, ügynökeinket, vállalkozóinkat, licencadóinkat, szolgáltatóinkat, alvállalkozóinkat, beszállítóinkat, gyakornokainkat és alkalmazottainkat minden olyan követelés vagy igény, beleértve az ésszerű ügyvédi költségeket is, amelyet bármely harmadik fél támaszt, amely a jelen SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK vagy az általuk hivatkozással beépített dokumentumok megsértéséből, vagy bármely törvény vagy valamely harmadik fél jogainak megsértéséből ered.

15.SZAKASZ - SEVERABILITÁS

Abban az esetben, ha a jelen SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK bármely rendelkezése jogellenesnek, érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak minősül, az ilyen rendelkezés mindazonáltal az alkalmazandó jog által megengedett legteljesebb mértékben végrehajtható, és a végrehajthatatlan rész a jelen SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKBŐL leválasztottnak tekintendő, ez a megállapítás nem érinti a többi fennmaradó rendelkezés érvényességét és végrehajthatóságát.

16.SZAKASZ - MEGSZÜNTETÉS

A feleknek a felmondás időpontja előtt keletkezett kötelezettségei és kötelezettségei minden tekintetben fennmaradnak a megállapodás megszűnése után is.

Ezek a SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK mindaddig hatályosak, amíg Ön vagy mi fel nem mondjuk őket. Ön bármikor felmondhatja ezeket a SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET, ha értesített minket arról, hogy nem kívánja tovább használni a Szolgáltatásainkat, vagy ha nem használja tovább az oldalunkat.

Ha a mi kizárólagos megítélésünk szerint Ön nem tartja be, vagy gyanítjuk, hogy nem tartotta be a jelen SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK bármely feltételét vagy rendelkezését, a jelen szerződést bármikor felmondhatjuk előzetes értesítés nélkül, és Ön továbbra is felelős marad a felmondás időpontjáig esedékes összegekért; és/vagy ennek megfelelően megtagadhatjuk Öntől a Szolgáltatásainkhoz (vagy azok bármely részéhez) való hozzáférést.

17.SZAKASZ - TELJES MEGÁLLAPODÁS

A jelen SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK bármely jogunk vagy rendelkezésünk gyakorlásának vagy érvényesítésének elmulasztása nem jelenti az ilyen jogról vagy rendelkezésről való lemondást.

Ezek a SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK és az általunk ezen az oldalon vagy a Szolgáltatással kapcsolatban közzétett irányelvek vagy működési szabályok képezik a teljes megállapodást és megegyezést Ön és köztünk, és a Szolgáltatás Ön által történő használatára vonatkoznak, felváltva minden korábbi vagy egyidejű megállapodást, kommunikációt és javaslatot, akár szóban, akár írásban, Ön és köztünk (beleértve, de nem kizárólagosan a SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK bármely korábbi verzióját).

A jelen SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK értelmezése során felmerülő kétértelműségek nem értelmezhetők a szerződő fél ellen.

18.SZAKASZ - ALKALMAZÓ JOG

Ezekre a SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKRE és minden olyan külön megállapodásra, amellyel Szolgáltatásokat nyújtunk Önnek, Magyarország törvényei az irányadók, és Magyarország törvényei szerint kell értelmezni.

19.SZAKASZ - A SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VÁLTOZÁSAI

A SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK legfrissebb változatát bármikor megtekintheti ezen az oldalon.

Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint frissítsük, módosítsuk vagy helyettesítsük a jelen SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK bármely részét a weboldalunkon/alkalmazásunkon történő frissítések és módosítások közzétételével. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze weboldalunkat/alkalmazásunkat a változások miatt. A weboldalunk/alkalmazásunk vagy a Szolgáltatás további használata vagy az ahhoz való hozzáférés a jelen SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK bármely módosításának közzétételét követően a módosítások elfogadásának minősül.